home 2024. május 01., Fülöp napja
Online előfizetés
Újabb jótékonysági akció Tomikáért
(Tha)
2022.12.04.
LXXVII. évf. 48. szám
Újabb jótékonysági akció Tomikáért

A zentai szülők csoportja a Vöröskereszt helyi szervezetével karöltve ismét gyűjtést szervezett a zentai Jablonszki Tamás gyógykezelésére. A jótékonysági akcióban, melyhez ezúttal a zentai Közgazdasági Középiskola diákjai és tanárai is csatlakoztak, 47.420 dinár gyűlt össze. A pénzt a Vöröskereszt helyi szervezete utalja át a kisfiú számlájára.

A megmozduláshoz sokan édes és sós sütemények, kézműves termékek felajánlásával csatlakoztak, amit azoknak a polgároknak ajándékoztak, akik pénzt tettek a gyűjtődobozokba.

A szervezők mindenkinek köszönetet mondanak, akik most és az előző akciók során bármilyen módon hozzájárultak, hogy a kis Tomika és szülei ilyen közel kerülhessenek az áhított célhoz.

Tomika édesanyja, Jablonszki Anikó, a közösségi médiában mondott köszönetet minden ügyes kezű és nagylelkű anyukának és apukának a szervezésért, és mindazoknak, akik adományukkal segítik a kisfiú gyógykezelését. Egyben kellemes ünnepeket és szeretetteljes adventot kíván mindenkinek.

Fotók forrása: Facebook

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..