home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Újabb gazdaságélénkítő csomag indul Szerbiában
Szerbiai RTV
2021.01.29.
LXXVI. évf. 4. szám
Újabb gazdaságélénkítő csomag indul Szerbiában

Az újabb gazdaságélénkítő csomag hatással lehet a szerbiai gazdaság növekedésére - erről beszélt tegnap Ana Brnabić a parlament ülésén.

A szerb kormányfő elmondta, a tavalyi év folyamán az ország világviszonylatban az első öt között volt, ami a válság idején a polgárok és a gazdaság támogatását illeti. Arról is beszélt, hogy a koronavírus által okozott gazdasági kihívások ellenére szerinte nem csökkent a befektetések száma az országban, egyetlen külföldi beruházó sem állt el befektetési tervétől. Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, az elkövetkező hónapokban újabb gazdaságserkentő csomagot valósít meg Szerbia, egyebek között többszöri egyszeri juttatásban részesülnek a nyugdíjasok és a felnőtt korú lakosság is. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..