home 2024. május 18., Erik napja
Online előfizetés
Újabb éremhullás az M-Plusz Táncklub versenyzőinek
2011.01.05.
LXVI. évf. 1. szám
Újabb éremhullás az M-Plusz Táncklub versenyzőinek

Nagy sikerrel zajlott le a hétvégén Magyarkanizsán a Moderntáncsportok Vojvodina Open 2010 elnevezésű versenye a Vajdasági Táncsportok Szövetségének szervezésében. Az IDF (Moderntáncsportok Nemzetközi Szövetsége) tizedik vajdasági versenye nemcsak tömeges volt, hanem rendkívül jó hangulatú...

Nagy sikerrel zajlott le a hétvégén Magyarkanizsán a Moderntáncsportok Vojvodina Open 2010 elnevezésű versenye a Vajdasági Táncsportok Szövetségének szervezésében. Az IDF (Moderntáncsportok Nemzetközi Szövetsége) tizedik vajdasági versenye nemcsak tömeges volt, hanem rendkívül jó hangulatú és jól szervezett rendezvény is.
A szépszámú szerbiai és magyarországi versenyző között a zsűri szerint sem volt könnyű dolguk a helybeli M-Plusz Táncklub táncosainak, ennek ellenére nagy sikereket arattak.
A magyarkanizsai M-Plusz táncklub versenyzői a következő eredményeket érték el:
Mini korosztály
Fantasy duo: Nagy Fruzsina--Dobó Petra, Szörnyella és Pongó című koreográfia, II. hely
Dance show formáció: Virágok című koreográfia, II. hely.

Youth korosztály:
Disco dance solo: Lázár Felicia II. helyezést ért el.
Dance show csoport: a Jazmin című koreográfia a II., a James Bond című pedig a III. helyen végzett.
Fantasy show duóban Jelena Mučibabić és Anja Vujaković Kalózok című versenyszáma és a fantasy kiscsoport Bőregerek című koreográfiája is a III. helyen végzett, a fantasy formációban a Hópihék című produkció II. helyezést ért el. Nyilas Orsolya Jazmin című egyéni produkciójával nagyon erős mezőnyben az 5. helyen végzett.

Junior korosztály:
Német Tamara dance show és fantasy show szólóját 2. helyre értékelte a zsűri, hip-hop egyéniben pedig a 4. helyen végzett.
Tóth Izabella és Ceszkó Orsolya dance show duo produkciója 2. lett, akárcsak disco dance szólóban Apró Vivien is. Tóth Izabella 3. helyen végzett.

Felnőtt korosztály:
Dance show kategóriában a Bognár Noémi és Horváth Orsolya páros produkciója és a Boszik című kiscsoport is az 1. helyen végzett, Igaz Tímea dance show szólója, a fanky kiscsoport Robot és a dance show formáció Trója című koreográfiája az előkelő 2. helyen végzett.

Az esemény versenyellenőre, Pavle Pejak szerint elsősorban a show jellegű kategóriákban volt erős a mezőny, ő külön is kiemelte a magyarkanizsai M-Plusz, a belgradi B-Dancer, az újvidéki Pointe Dance számos versenyszámát, a street kategóriákban a szabadkai Stars, a csantavéri Kozmix és a törökkanizsai Tigrisek produkcióit.
Az esemény kiváló hangulatban zajlott le, hála a magyarkanizsai házigazda, az M-Plusz táncklub és a Cnesa munkatársainak, valamint a Vajdasági Táncsportok Szövetsége kiváló versenyrendezőinek.
A neves szakmai zsűriben Svetlana Tamaši Jevtić, Bödő Marianna, Sonja Adžić, Sanja Čapelja, Dobó Szandra, Kozma Éva és Vajda Mária foglaltak helyet.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..