home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Újabb állami kitüntetéseket adtak át Palicson
Pannon RTV
2020.10.15.
LXXV. évf. 42. szám
Újabb állami kitüntetéseket adtak át Palicson

A ma átadott elismeréseket is még tavasszal ítélték oda a magyar nemzeti ünnep alkalmából, de a járványhelyzet miatt az ünnepségre csak most került sor. Az eseményen részt vett mgr. Hajnal Jenő, a Magyar Nemzeti Tanács elnöke is.

Gyurkovics Hunor grafikus- és festőművészt jelentős művészi alkotómunkája, valamint értékes pedagógiai tevékenysége elismeréseként Magyar Arany Érdemkereszttel tüntették ki.


Gyurkovics Hunor

Ugyancsak a Magyar Arany Érdemkereszt viselője lett Csányi Erzsébet, a Szerbiai Református Keresztyén Egyház püspökhelyettese a vajdasági magyar református közösségben végzett több évtizedes szolgálatáért. 


Csányi Erzsébet

Magyar Ezüst Érdemkeresztet kapott Vass Zoltán, a Vajdasági Magyar Cserkészszövetség volt vezetőtisztje, a vajdasági magyar cserkészet újraindítását és fejlesztését szolgáló munkájáért.

Vass Zoltán

Csallóközi Eszter, Magyarország szabadkai főkonzulja ünnepi beszédében hangsúlyozta, az állami kitüntetések egyértelműen a magyar nemzet összetartozását erősítik.

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..