home 2024. május 06., Ivett napja
Online előfizetés
Új vezetők a Zentai Magyar Kamaraszínház és a Thurzó Lajos Művelődési és Oktatási Központ élén
2023.02.20.
LXXVIII. évf. 7. szám
Új vezetők a Zentai Magyar Kamaraszínház és a Thurzó Lajos Művelődési és Oktatási Központ élén

A zentai községi képviselő-testület mai ülésén a Thurzó Lajos Művelődési Oktatási Központ élére Hugyik Richárd eddigi igazgató helyett Burány Hajnalkát nevezte ki megbízott igazgatónak, a Zentai Magyar Kamara Színház vezetője pedig Wischer Johann helyett Dévai Zoltán színművész lett.

Mivel Hugyik Richárd a Magyar Nemzeti Tanács Végrehajtó Bizottságában tölt be tisztséget, ezért lemondott az eddigi posztjáról.

Burány Hajnalka hangsúlyozta, mindenkit biztosít arról, hogy a legjobb tudása szerint, a tapasztalatával és rátermettségével az elkövetkezőkben maximálisan támogatja és segíti a Thurzó Lajos Művelődési Oktatási Központ munkáját.

Dévai Zoltán tíz évvel ezelőtt került a zentai társulathoz. Felszólalásában méltatta az eddigi igazgató, Wisher Johann munkáját, továbbá a jövőbeni tervekről is szót ejtett.
–Én egy olyan színházban hiszek, ahol mindenki önbizalommal és odaadással dolgozik, hisz csak úgy lehet szabadon alkotni és új, izgalmas dolgokat létrehozni, hogyha a kollégák elismerik egymás munkáját és tehetségét. Ahol mindenkit megbecsülnek, és ahol mindenki bizalommal és önbizalommal tud alkotni – emelte ki.

A községi képviselő-testület ülésen elfogadták a Regionális Hulladéktároló Kft., Zenta Község Idegenforgalmi Szervezetének munkatervét, valamint az Üzleti Inkubátor Kft. éves tervét is. Emellett jóváhagyták az általános rendezési terv módosításáról szóló javaslatot, amelyet a zentai vállalkozók fejlesztési igényeivel hoznak összhangba.

Forrás: Pannon RTV, Vajdaság Ma

Fotók: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..