home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Új táblák
(B. T.)
2015.11.08.
LXX. évf. 44. szám
Új táblák

Muzslya helyi közössége tanácsának kezdeményezésére új, kétnyelvű utcanévjelző táblákat állíttattak.

A Tartományi Oktatási, Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi — Nemzeti Közösségi Titkárságnál tavaly sikeresen megpályázott eszközöknek több mint a felét a tervdokumentáció elkészítésére költötték, a megmaradt összegből pedig az ősz elején sikerült a Tóth István, Bartók Béla, Korvin Ottó, Szervó Mihály, Verseci és Veréb Zoltán utcákat megjelölni. A táblák felállítása hamarosan folytatódik, a titkárság ugyanis újabb, 130 000 dináros támogatást adott erre a célra. Ezenkívül a település be- és kijáratainál is táblákat helyeznek el, melyeken magyar, szerb és angol nyelven üdvözlik a településre érkezőket.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..