home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában
2020.12.01.
LXXV. évf. 48. szám
Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások. Többek között ez tartozik az új szigorítások közé – jelenti a Pannon RTV szerbiai sajtóforrásokra hivatkozva.

Az élelmiszerboltok 21 óráig maradhatnak nyitva, a hétvégéket is beleértve. A gyógyszertárak és a benzinkutak üzemanyagtöltő részlegei folyamatosan üzemelhetnek, valamint az ételek házhoz szállítása is időkorlát nélkül végezhető minden nap. A színházak és a mozik csak hétköznap dolgozhatnak, 17 óráig. A piacok hétvégén 6 és 15 óra között üzemelhetnek, hétköznaponként nincs korlátozva a munkájuk.

A szerbiai hírportálok szerint a szerbiai válságstáb mai ülésén több javaslatot is megfogalmazott, melyeket a szerb kormány várhatóan csütörtökön vitat meg, és amennyiben elfogadják, péntektől már érvénybe is léphetnek.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..