home 2024. szeptember 16., Edit napja
Online előfizetés
Új számítógépek tartományi segítséggel
Józó Mónika
2006.11.29.
LXI. évf. 48. szám
Új számítógépek tartományi segítséggel

Dr. Lódi Gábor hét számítógépet adott át az egészségház igazgatójánakAz adai Egészségház egyike azoknak a vajdasági intézményeknek, amelyek az elsők között építették ki az intézményen belüli számítógépes hálózatot, amelynek köszönhetően az adminisztrációs teendőkre fordított idő lényegesen...

Dr. Lódi Gábor hét számítógépet adott át az egészségház igazgatójának

Az adai Egészségház egyike azoknak a vajdasági intézményeknek, amelyek az elsők között építették ki az intézményen belüli számítógépes hálózatot, amelynek köszönhetően az adminisztrációs teendőkre fordított idő lényegesen lerövidül, az orvosok könnyebben és gyorsabban hozzáférhetnek a páciensek adataihoz, s több idejük marad a betegek ellátására. A számítógépes hálózat kiépítéséhez a Tartományi Egészségügyi Titkárság is hozzájárult. Dr. Lódi Gábor, a Tartományi Végrehajtó Tanács alelnöke nemrégiben hét új számítógépet és négy nyomtatót adott át az egészségház dolgozóinak, így már csaknem minden szolgálatot bekapcsolhatnak a rendszerbe. Dr. Tóth Barna Elvira, az adai Egészségház igazgatója megköszönte az ajándékot, és elmondta, hogy a Tartományi Egészségügyi Titkárságnak köszönhetően már sikerült felújítani az egészségház épületét, szolgálati gépjárművet vásárolhattak, a közeljövőben pedig segítségükkel egy új ultrahanggéphez juthatnak és korszerűsíthetik a fogászati rendelőket is.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..