home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Új nyílászárók a zentai Városi Könyvtáron
(Tha)
2015.03.29.
LXX. évf. 12. szám
Új nyílászárók a zentai Városi Könyvtáron

Új nyílászárókat kapott a zentai Városi Könyvtár. Az épületen az elmúlt napokban huszonhárom ablakot, és öt nagyméretű portált cseréltek ki. A helyükre modern, a mai kor igényeinek megfelelő nyílászárók kerültek. A kivitelező a tornyosi Platán asztalosműhely.

A munkálatokat megtekintették a zentai önkormányzat illetékesei is. Ceglédi Rudolf polgármester elmondta, a beruházás az önkormányzat azon programjában valósult meg, amelynek célja az oktatási- és közintézmények energiahatékonyságának növelése.

A projektum összértéke közel kétmillió dinár, amelyből 375 ezer dinárt a Bethlen Gábor Alap pályázatán nyertek, a többit az önkormányzat biztosította.

Hugyik Richárd, a Thurzó Lajos Művelődési–Oktatási Központ igazgatója hangsúlyozta, a Városi Könyvtár számára igen jelentős ez a tevékenység, ugyanis a nyílászárók cseréjével nemcsak a fűtésszámlákat tudják majd csökkenteni, hanem a könyvtár belső tereit is esztétikusabbá tehetik.





Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..