home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Új műsorok a Panda Rádióban
Tóth Lívia
2023.10.26.
LXXVIII. évf. 43. szám
Új műsorok a Panda Rádióban

A magyarkanizsai Panda Rádió 1997-ben kezdte meg működését. Huszonhat éve töretlenül, megszakítás nélkül tájékoztatja és szórakoztatja a térség hallgatóit, többségében magyar, illetve szerb nyelven. Műsora 80 kilométeres körzetben hallható a 103,5 MHz-en, határon innen és túl.

A szeptemberi születésnap alkalmából egész napos élő műsorral és számos ajándékkal kedveskedett a hallgatóknak, illetve az idén több új műsor is indult. Beszélgetésünk során a részleteket Kiss Zenóbia és Vladimir Janjatović árulja el, miközben azt is megtudom, hogy Vladóra hárul a műszaki munka, Zenóbiára pedig a műsorvezetés mellett az adminisztrációs és a marketingfeladatok várnak. Emellett, ahogy mondja, ott van a férje mellett, és mindenben segít neki. Mindkettőjük célja, hogy a Panda Rádiót ne csak megtartsák, hanem a hallgatók érdekeit figyelembe véve fejlesszék is.


Knežević Andrea, Kiss Zenóbia, Vladimir Janjatović, Kószó Vivien

Az új programok egyike a Tisza Hangja című reggeli műsor, mely 7 és 9 óra között kerül az éterbe. Újraindult a korábban közkedvelt Nótacsokor, mely csütörtökön 18 órakor kezdődik és 21 óráig tart.

— A hallgatók betelefonálhatnak, magyar nótákat kérhetnek, és azt tervezzük, ha lesz több támogatónk, meghosszabbítjuk a műsort — meséli Zenóbia, és az is kiderül, hogy a hatalmas zenetáruknak köszönhetően az érdeklődőknek nem lehet olyan kérésük, amelyet ne tudnának teljesíteni. 7, 10, 12 és 15 órakor főleg a község híreivel jelentkezik Németh Ernő. A rádiónak két új munkatársa is van, Knežević Andrea műsorvezető, aki visszatért a korábbi munkahelyére, és az utánpótlás képviseletében Kószó Vivien, aki egyelőre még Szegeden egyetemi hallgató. Így tízre bővült azoknak a száma, akik a Panda Rádió adásában közreműködnek.    

Az esti műsorok, melyeket főleg magyarországi munkatársak, zenészek vagy más, a szórakoztatóiparban jártas szakemberek készítenek, 18, 19 vagy 20 órakor indulnak.

— Ezekben a zeneszámok mellett beszélgetések hangzanak el ismert magyarországi zenészekkel, énekesekkel, együttesekkel, de azokat a külföldi zenekarokat is felkeresik, akik Magyarországra jönnek fellépni, turnézni — magyarázza Vlado.

A pénteki Premier házigazdája Lobó-Szalóky Lázár, a Dirty Slippers zenekar frontembere, szombat este DJ Tibipapa várja a fiatalokat a Discopolisban az 1980-as és ’90-es, valamint a 2000-es évek elejének ismert és kedvelt klubzenéivel. A Harasztvakítás zenéről, kultúráról, közéletről szól a rock and roll perspektívájából. 

A Panda Rádió műsorfolyamában a felsoroltak mellett egyebek között helyet kapnak felhívások, reklámközlemények, közérdekű információk, apróhirdetések, társadalmi célú hirdetések, nyereményjátékok, az ifjúságot és az idősebb korosztályt megcélzó műsorok, az ipari termelőket és a termékeiket bemutató, valamint a kulturális és a sporteseményekről szóló beszámolók, riportok. Emellett a rádiónak minden adottsága megvan ahhoz, hogy kielégítse a piacon uralkodó legmagasabb szintű kritériumokat, valamint megbízható partnere legyen a gazdasági, társadalmi szervezeteknek és cégeknek. Mivel a rádió reklámokból és támogatásokból él, a munkatársak várják az érdeklődők jelentkezését.
 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..