home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Új motorosklub Szabadkán
(T. T.)
2011.06.22.
LXVI. évf. 25. szám
Új motorosklub Szabadkán

Az Old Bikers tagjaiSzabadkán nemrégiben alakult meg az Old Bikers Vajdaság Motorosklub. Környékünk legfiatalabb motorosklubjának alapító tagjai másfél éve motoroznak együtt, s a barátkozásra, az egymáson való önzetlen segítségre, a szolidaritásra helyezik a hangsúlyt, de természetesen nem...

Az Old Bikers tagjai

Szabadkán nemrégiben alakult meg az Old Bikers Vajdaság Motorosklub. Környékünk legfiatalabb motorosklubjának alapító tagjai másfél éve motoroznak együtt, s a barátkozásra, az egymáson való önzetlen segítségre, a szolidaritásra helyezik a hangsúlyt, de természetesen nem maradhat el a különféle partik, a születésnapok megünneplése sem. A megalakulást motorszentelő idénynyitó ünnepséggel tették emlékezetessé, s húsz-egynéhány motorosklubból mintegy kétszáz fő tette tiszteletét. A saját erőből megszervezett ünnepségre nemcsak a környékről és Vajdaság területéről, hanem Bécsből, Horvátországból és Magyarországról is érkeztek részvevők.

Motorszentelés

-- A klub nemcsak szabadkai jellegű, bezdáni és muzslyai tagunk is van, akiknek megtetszett a klubszellem, a társaság, a motorozás nyújtotta szabadságérzet. Nálunk nem a gyorsaság, a hülyéskedés, a komolytalanság a fontos, ezek nálunk ki vannak zárva. Rendkívül nagy hangsúlyt helyezünk a törvények betartására, s részt veszünk jótékonysági akciókban is, legutóbb a hajdújárási Lurkóház számára gyűjtöttünk -- tudom meg Priboj Zoltántól, a klub titkárától, aki Ficsor Gyula (elnök) és Gulyás László (alelnök) mellett a klub ügyes-bajos dolgait intézi.
Az idei tervekről érdeklődve Priboj elmondta, hogy Topolyára, Bezdánba és Soltvadkertre is ellátogatnak majd, valamint egy saját motorostalálkozó megszervezése is elképzelhető, de mindez az anyagiaktól függ.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..