home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Új mezek a kiskakasoknak
(T. T.)
2014.05.07.
LXIX. évf. 19. szám
Új mezek a kiskakasoknak

A hajdújárási Vinogradar Labdarúgóklubban a legkisebbektől a legnagyobbakig több mint hatvanan rúgják a bőrt. A legkisebbekkel, a több mint húsz tagot számláló kiskakasokkal február óta Kmec Andor foglalkozik.

A csapat az ősszel egy pontot szerzett a szabadkai körzeti ligában, a tavasszal azonban már megduplázta pontjai számát. Az együttesnek eddig két garnitúra meze volt, melyet már kikezdett az idő vasfoga. A szabadkai Masterplast magánvállalat a lelkes labdarúgók segítségére sietett, és egy mezkészlettel ajándékozta meg a hajdújárásiakat.

— A Vinogradar vezetősége megkeresett bennünket, hogy tudnánk-e segíteni a legkisebbeket, az úgynevezett kiskakasokat, akik most bontogatják szárnyaikat. A klubok nagyon szűkös forrásokból gazdálkodnak, így naponta több, ehhez hasonló felkérés is érkezik hozzánk. Természetesen a nehéz gazdasági helyzetre való tekintettel sajnos nem tudunk mindegyiknek eleget tenni, de ez a klub annyira rokonszenves, a vezetők lelkesek, az edzők elmélyült szakmai munkát folytatnak, és azt is figyelembe vettük, hogy a klubban nagyon sok helyi és környékbeli gyermek focizik rendszeresen. Így cégünk vezetősége úgy döntött, hogy a kérésnek eleget teszünk, és új mezeket hoztunk a kiskakas csapatnak — mondta az átadás után Bunford Tivadar, a Masterplast magánvállalat igazgatója.

Kmec Andor, a kiskakasok edzője köszönetet mondott Bunford Tivadarnak és a Masterplastnak a támogatásért.

— A tavasszal megszerzett két döntetlen után türelmesen várjuk első győzelmünket. Célunk, hogy a gyerekek megtanuljanak küzdeni, soha ne adják fel a harcot, higgyenek magukban és csapattársaikban. A nyártól már inkább a technikai és a taktikai elemekre helyezzük a hangsúlyt, és a következő idényben már nagyobb célokat tűzünk ki magunk elé — mondta az edző.

A gyerekek nagy örömmel öltötték magukra az új mezeket, s remélhetőleg a hátralévő öt fordulóban meglesz a hőn áhított első győzelem is.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..