home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Új megbízott igazgatók Topolyán
2023.06.30.
LXXVIII. évf. 26. szám
Új megbízott igazgatók Topolyán

A topolyai községi képviselő-testület döntése értelmében két községi alapítású intézmény élére megbízott igazgatókat neveztek ki. Ezt a tisztséget Topolya Község Múzeumában Marina Radaković, a Juhász Erzsébet könyvtárban pedig Bednárik Prokec Zita látja el. Emellett döntés született a Vajdasági Tanyaszínház Alapítvány létrehozásáról.

A képviselő-testület elfogadta az illetékes bizottság javaslatát, hogy az idei évben a Pro Urbe díjat Penovác Endre képzőművész, valamint Dr. Muhareb Sela szülész-nőgyógyász szakorvos kapja. Az elismeréseket szeptemberben a városnapi díszülésen adják majd át.

Az ülés egyik legfontosabb napirendi pont a költségvetés újraelosztására vonatkozott, ugyanis mintegy 12 százalékkal nőtt Topolya község költségvetése. A keret most 1 milliárd 743 millió dinárt tesz ki, ami 190 millió dinárral nagyobb az előzőnél. Az összeg nagy része onnan származik, hogy Topolya Község Önkormányzata sikeresen pályázott a Tartományi Nagyberuházási Igazgatóságnál, és 170 millió dinárt nyert a fedett medence munkálatainak a folytatására.

Forrás: Vajdaság Ma, Pannon RTV

Fotó: Vajdaság Ma

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..