home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Új koalíciós szerződést kötött az SNS és a VMSZ
2022.11.01.
LXXVII. évf. 43. szám
Új koalíciós szerződést kötött az SNS és a VMSZ

Aláírták a Szerb Haladó Párt és a Vajdasági Magyar Szövetség koalíciós megállapodását - olvasható Pásztor István Facebook-oldalán.

A VMSZ elnöke Aleksandar Vučić szerb államfővel, az SZHP elnökével írta alá a dokumentumot. Ez már a negyedik az elmúlt nyolc évben, az aktuális parlamenti választásokat követően - emlékeztet a VMSZ elnöke. A bejegyzés szerint mindenszentek és a halottak napja után az aláírt megállapodás szövege megtekinthető lesz a Vajdasági Magyar Szövetség holnapján. Pásztor hozzáteszi: semmi nincs magától, minden eredmény a megállapodások és az elvszerű együttműködés eredménye! 
(Forrás: Pásztor István Facebook-oldala, Pannon RTV)


Fotó: Pásztor István Facebook-oldala

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..