home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Új jegyárak az Újvidék–Belgrád gyorsvasúton
2022.06.01.
LXXVII. évf. 22. szám
Új jegyárak az Újvidék–Belgrád gyorsvasúton

Mivel lejárt az előre bejelentett promóciós időszak, június 1-jétől, azaz mától módosulnak az Újvidék és Belgrád között közlekedő gyorsvasút jegyárai.

A menettérti jegy Újvidék és Belgrád között mától 800 dinárba kerül, egy irányba pedig 400 dinárba. A másodosztályra szóló jegy egy irányba 393 dinár, a menettérti 628 dinár. A Srbijavoz az ingázóknak havi bérletet biztosít 6.874 dináros áron.

Mint ismeretes a Soko járatok InterCity-ként is közlekednek, amikor a vonat csak egy állomáson áll meg és 36 perc alatt teszi meg az utat a két város között, Regio express járatként pedig 48 perc alatt, hét megállóval.

A menetrendről és a vasúti jegyek áráról további információk a www.srbvoz.rs oldalon találhatók. Jegyek a vasútállomások pénztárainál, a jegyautomatáknál, online a Srbijavoz oldalán, illetve mobilapplikáció segítségével vásárolhatók – az utóbbi két esetben további 5 százalékos kedvezménnyel.

Forrás: (021)

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..