home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Új intézkedéscsomagot jelentett be a gazdaság megsegítésére Vučić
Szerbiai RTV
2021.01.27.
LXXVI. évf. 4. szám
Új intézkedéscsomagot jelentett be a gazdaság megsegítésére Vučić

A világban igazi háború folyik a koronavírus elleni védőoltásokért, Szerbia pedig harcol, mondta Aleksandar Vučić a szerb közmédia műsorában. A szerb államfő új intézkedéscsomagot jelentett be a gazdaság megsegítésére.

Májusban és novemberben minden állampolgár 30-30 eurót kap, a nyugdíjasok pedig további 50 eurót kapnak - tette hozzá Vučić. Szerbia 6,5 ​​millió oltást rendelt meg és fizetett ki, de ezek nem érkeznek meg, mert szavai szerint a világon háború zajlik az oltásokért. Vučić elmondta, hogy találkozott Csen Bo kínai nagykövettel, akitől arra kapott ígértet, hogy május előtt jelentős mennyiségű oltás érkezik az országba Kínából. A szerb elnök négy részből álló új intézkedéscsomagot jelentett be a gazdaság megsegítésére, amelyek között a szerepel a közvetlen támogatás a magánszektornak március 1-jétől, a vállalkozók, a mikro-, kis- és középvállalkozások megsegítése április 1-jétől.


Aleksandar Vučić (Betaphoto/Miloš Miškov/DS)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..