home 2024. április 16., Csongor napja
Online előfizetés
Új honlap: Szeretlek, Zenta!
Tóth Lívia
2018.10.27.
LXXIII. évf. 43. szám
Új honlap: Szeretlek, Zenta!

A zentai városházán megtartott sajtótájékoztatón Perpauer Attila, a községi tanács művelődéssel és oktatással megbízott tagjai fogadta azokat a fiatalokat, akik Szeretlek, Zenta! címmel új honlapot indítottak.


Herédi Krisztián felvételei

A projektum ötletgazdája Máriás Endre újságíró, aki elmondta, ezen a felületen a www.szeretlekzenta.rs címre kattintók csakis pozitív híreket olvashatnak a Tisza parti várossal kapcsolatban. Véleménye szerint a település nagyon sokat szerepel negatív előjellel a médiumokban, pedig erre nem adott okot. Ő és a csapat többi tagja – Virág Kiss Anita, Lőrinc Tímea, Apró Alekszandra, Perpauer Martin és Fehér Miklós – nagyon is élhető és szerethető közegnek tartják Zentát és a jövőben ezt igyekeznek bebizonyítani. Egyben hangsúlyozták, ők is tudják, hogy vannak hibák és hiányosságok, amelyek gyakran előtérbe kerülnek, míg a jó dolgokra sokkal kevesebb figyelmet fordítanak.

Érdekességként elmondható, hogy a Szeretlek, Zenta! csapatának van óbecsei, magyarkanizsai, oromhegyesi és kevi származású tagja is, de valamennyien érzik és ismerik a „zentaiság” lényegét, hiszen ebben a városban élnek és dolgoznak. Elmondták, gyakran az elutasítás és a kételkedő hozzáállás akadályozza meg az embereket abban, hogy felfedezzék a lehetőségeket, illetve elérjék a céljaikat.

A portállal elsősorban a fiatalokat célozzák meg, de nem kizárólag nekik szól. A honlapon saját és átvett írások egyaránt lesznek, a hat fiatal pedig hamarosan elindítja a blogját. Emellett a szerkesztőség várja az érdeklődők írásait, a jó ötleteket és a támogatók jelentkezését. A kezdeményezést Zenta Község önkormányzata támogatja, a szükséges hátteret a BeeHome Közösségi Ház biztosítja, az oldalt a TM-People International Kft. működteti.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..