home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Új helyszínen a Prosperitati Alapítvány szabadkai központi irodája
2024.02.02.
LXXIX. évf. 5. szám
Új helyszínen a Prosperitati Alapítvány szabadkai központi irodája

Új helyre, a Šantić utca 9-es szám alá költözött a Prosperitati Alapítvány szabadkai központi irodája, amelyet február 2-án avattak fel. Az alkalmi ünnepségről dr. Pásztor Bálint, a VMSZ megbízott elnöke bejegyzést tett közzé a közösségi médiában.


Fotó: Juhász Bálint Facebook-oldala

A VMSZ gazdaságfejlesztő programja Magyarország Kormánya támogatásának köszönhetően beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Édesapám, Pásztor István életművének egyik legfontosabb eredménye. Szerepe a vajdasági vállalkozások erősítésében, új munkahelyek teremtésében a szülőföldön boldogulást segíti, mint a házvásárlási támogatás is, a fiatal családok számára.

A Prosperitati Alapítvány hatalmas munkát fektet ennek lebonyolításába. A program sikeres, folytatjuk! – fogalmaz dr. Pásztor Bálint.

Forrás: Pannon RTV, Dr. Pásztor Bálint Facebook-oldala

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..