home 2024. október 18., Lukács napja
Online előfizetés
Új helyen a Réel Chocolate
Tóth Tibor
2024.06.14.
LXXIX. évf. 24. szám
Új helyen a Réel Chocolate

A 2015-ben alapított zentai Réel Chocolate kézművescsokoládé-műhely új boltot nyitott a Tisza-parti város központjában, a Fő tér 1. alatt. Az ünnepélyes megnyitón Lengyel István, a Réel Chocolate tulajdonosa elmondta, hogy a mai naptól kezdve a korábbinál nagyobb, impozánsabb üzlethelyiségben várják a vásárlókat.

— Az új helyszínen bővítettük a termékkínálatunkat, hiszen a kézműves-csokoládék és -fagylaltok mellett bort és kávét is lehet nálunk vásárolni. Üzletünkben vásárlóink sokkal kényelmesebb környezetben ismerhetik meg termékeinket. Az előző üzlethelyiségünkben megmarad a csokoládémúzeum, amelyet az elkövetkező hónapokban bővíteni kívánunk, az új helyre a csokoládébolt és a fagylaltozó költözött át. Az új csokoládébolttal együtt a fagylaltműhelyünket is sikerült bővíteni, amiben nagy szerepet játszottak a Prosperitati Alapítvány és az illetékes tartományi titkárság pályázatai, hiszen nagyobb beruházásról beszélhetünk. Olyan szinten tudtuk a fagylaltműhelyt korszerűsíteni, hogy nemcsak a környéken, hanem az országban is az első három között állunk a technikai felszereltséget illetően, és hosszú távon minőségi fagylaltot tudunk garantálni vásárlóinknak — mondta Lengyel István.

Dr. Pásztor Bálint, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke kiemelte, hogy a Réel Chocolate csokoládébolt a világ bármely nagyvárosában megállná a helyét.

— A Réel sikere azt üzeni a vajdasági magyar közösség számára, hogy olyan vállalkozóink vannak, akik országos sikerre tettek szert. A vállalkozás egy ötletből, hobbiból indult. Messze kinőtték Zenta határait, és mindenhol Zenta hírnevét öregbítik. A Réel csokik megtalálhatók a belgrádi repülőtéren és az ország legnagyobb cégeinek ajándékcsomagjaiban egyaránt. A bolt megnyitása a közösségi összefogásról is szól, mert a bátorsághoz, ami a tulajdonosokat jellemzi, és a jó ötlethez összefogás párosult, hiszen kezdetben a vállalkozás fejlesztéséhez szükség volt a Prosperitati Alapítvány és a tartomány által nyújtott támogatásra.

Az ünnepélyes szalagátvágás után a jelenlévők megkóstolhatták a Réel Chocolate termékeit.

Fényképezte: Tóth Tibor

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..