home 2024. szeptember 19., Vilhelmina napja
Online előfizetés
Új gyalogjárda a Keceli-telepen
(Tha)
2006.10.18.
LXI. évf. 42. szám
Új gyalogjárda a Keceli-telepen

Az itt lakó gyerekek már nem sáros cipőben érkeznek az iskolába - Tóth Lívia fotójaZentán készül a körforgalom a tiszai híd lejáratánál, szilárd burkolatot kapott a Margaréta óvoda melletti utca, valamint betonjárda épül a Keceli-telepen, amely a Kertek helyi közösség külső negyede. A munká...

Az itt lakó gyerekek már nem sáros cipőben érkeznek az iskolába - Tóth Lívia fotója

Zentán készül a körforgalom a tiszai híd lejáratánál, szilárd burkolatot kapott a Margaréta óvoda melletti utca, valamint betonjárda épül a Keceli-telepen, amely a Kertek helyi közösség külső negyede. A munkálatokat, amelyek kivitelezője a helybeli kommunális vállalat, megtekintette Juhász Attila polgármester és a városvezetés tagjai. Ezekkel a beruházásokkal a lakosság életminőségén igyekeznek javítani.
Az önkormányzat a tavasz folyamán 400 ezer eurós kölcsönt vett fel, amelyet a szennyvíztisztító telep befejezésére fordítottak. A következő jelentős projektum azoknak az utcáknak az aszfaltozása, amelyeket már rákapcsoltak a csatornahálózatra. Erre a célra 250 millió dinár értékben háttérszerződést kötöttek a szerbiai Utak Közvállalattal. Mivel a köztársasági támogatást csak az ugyanekkora összegű saját részvétellel kaphatják meg, még ebben az évben szeretnék felvenni a 150 millió dináros újabb hitelt, amelyhez a községi képviselő-testület jóváhagyása szükséges. A Tisza-parti városban egyébként az utcák hatvan százaléka van szennyvízlevezető csatornával ellátva, ezzel szemben csak negyven százalékuk van kibetonozva.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..