home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Új felszerelések és felújítási munkálatok a muzslyai iskolában
Borbély Tivadar
2022.02.02.
LXXVII. évf. 5. szám
Új felszerelések és felújítási munkálatok a muzslyai iskolában

A téli szünidő alatt és a második félév kezdetével néhány korszerű felszereléssel és kellékkel bővült a muzslyai Szervó Mihály Általános Iskola. A magyarországi Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-nél sikeresen megpályázott eszközökből 15 új szék és 3 ülőzsák lett vásárolva az iskola központi épületének napközitantermébe, valamint új szekrények abba a helyiségbe, ahol a tanítók és a tanárok tartózkodnak.

— A hagyományokhoz hűen tanintézményünkben az iskolaszünetek alatt sem áll meg az élet. A támogatásoknak köszönhetően — és a gyerekek nagy örömére — sikerült új székeket és ülőzsákokat vásárolnunk a napközi tantermébe. Tervezzük a meglévő szekrények felújítását és egy tv vásárlását, illetve meszelési munkálatokat is, a tantermet ugyanis nemcsak a diákok használják, hanem a különféle táborok, közösségi találkozók lebonyolítása is itt történik. Az iskola központi épületének felépítése óta az úgynevezett tanáriban nem lettek kicserélve a szekrények és egyéb kellékek. Az új bútorzat megvásárlásával teljesen új kinézetet kap eme helyiség, ahol egy vetítő beszerelését is tervbe vettük, így zökkenőmentesen lehet gyűléseket tartani — nyilatkozta lapunknak Molnár Attila iskolaigazgató.

Ezenkívül nemrégiben felújítási és rendszerezési munkálatok kezdődtek az iskola levéltárában is. Nagybecskerek Város támogatásának köszönhetően a levéltárban található dokumentumok rendszerezve lesznek az újonnan bemeszelt és korszerű polcokkal felszerelt helyiségben, valamint egyes adatok digitalizálása is elő van látva. Érdekességként fontos megemlíteni, hogy az első muzslyai anyakönyv, mely még 1914-ből ered, a Szervó Mihály Általános Iskola polcain található.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..