home 2024. május 04., Mónika napja
Online előfizetés
Új év, új tervek — hírek a törökkanizsai falugazdász irodájából
Borbély Tivadar
2024.01.24.
LXXIX. évf. 4. szám
Új év, új tervek — hírek a törökkanizsai falugazdász irodájából

Tevékenységekkel teli év elé néz a törökkanizsai falugazdász, hiszen már január elején szép számban keresték fel a mezőgazdasági termelők az iroda munkatársát.

— A 2024. év a Prosperitati Alapítvány pályázataival indult. Külön öröm számomra, hogy szép számú helybeli mezőgazdasági termelő, gazda és méhész, illetve fiatal házaspár élt a pályázás adta lehetőségekkel. Ezenkívül bérleti szerződések írásával, parcellák bejegyzésével és új gazdaságok nyitásával is foglalkoztam, valamint a vetésterv-módosítással is, mert ez utóbbi elvégeztével a gazdaságújítások is elkezdődtek — tudtuk meg Ótott Nóra törökkanizsai falugazdásztól.

A falugazdászok jelen pillanatban a budapesti Agromash expóra készülnek, melyet a hét folyamán tartanak meg. Ez egy kitűnő alkalom a termelőknek, hogy szakmai kiránduláson vegyenek részt.

Ami az elkövetkező időszak tevékenységeit illeti, a VASZ munkatársai a hagyományos téli előadások szervezésén fáradoznak. Februárban először szerveznek Törökkanizsán egy alapozó bortanfolyamot, melyre a minőségibor-kedvelők jelentkezését várják.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..