home 2024. szeptember 20., Friderika napja
Online előfizetés
Új bank nyílt Zentán
(Tha)
2006.03.28.
LXI. évf. 13. szám

Zentán megkezdte működését a belgrádi széhelyű Agrobank helyi kirendeltsége. Az ünnepélyes megnyitón Rajko Majstoroviæ ügyvezető igazgató kifejtette, mivel a környék főleg a mezőgazdaságra alapozza a tevékenységét, hiszi, hogy ez a bank sokat segíthet a községnek. Hozzátette, az intézmény olyan poli...

Zentán megkezdte működését a belgrádi széhelyű Agrobank helyi kirendeltsége. Az ünnepélyes megnyitón Rajko Majstoroviæ ügyvezető igazgató kifejtette, mivel a környék főleg a mezőgazdaságra alapozza a tevékenységét, hiszi, hogy ez a bank sokat segíthet a községnek. Hozzátette, az intézmény olyan politikát folytat, hogy a helyben megteremtett eszközöket nem ömleszti be egy központi alapba, hanem ott kerülnek felhasználásra. Kasza József, az Agrobank szabadkai kirendeltségének igazgatója elmondta, örömére szolgál, hogy egy új gazdasági színfolttal bővítették ennek a térségnek a működését, és reményét fejezte ki, hogy a pénzeszközeik serkentőleg hatnak. Arra kérte a jelen lévő gazdasági szakembereket, hogy segítsék ennek a banknak az indulását, ők viszont ígérik, hogy a lakosság és a gazdaság érdekeit szem előtt tartva maximálisan teljesítik a feladatunkat. Koncz József, a zentai részleg igazgatója a maga és a munkatársai nevében korszerű és ügyfélbarát kiszolgálást helyezett kilátásba, amellyel további lendületet adhatnak Zentának, valamint a környező községek gazdaságának.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..