home 2024. március 19., József napja
Online előfizetés
​​​​​​​Óvatos nyitásra keszül a Csiky Gergely Színház
2021.04.30.
LXXVI. évf. 17. szám
​​​​​​​Óvatos nyitásra keszül a Csiky Gergely Színház

Az előrehaladott átoltottságból fakadóan, és a kormánynak az ország fokozatos újraindítását célzó intézkedéseire figyelemmel, a kaposvári teátrum óvatos nyitásra készül.

2021. májusában hét előadás látható majd a Csiky Gergely Színházban – amelyek időpontjairól hamarosan hírt adnak online felületeiken –, június 1-én pedig szélesre tárják a kapukat a közönség előtt, és megkezdik az elmaradt előadások pótlását. Ezzel kapcsolatban Dr. Fülöp Péter, a színház igazgatója elmondta: tudatosan ügyelnek arra, hogy a nézők és a társulat várva várt találkozásai a legnagyobb biztonságban történjenek meg. Ennek érdekében az előadások csak védettségi igazolvány birtokában látogathatók, a bejáratnál testhőmérséklet ellenőrzést végeznek, a nézőtér első sorát a biztonságos távolságtartás miatt szabadon hagyják. Rendszeresen szellőztetnek, és ugyan nem kötelező, de minden nézőnek kifejezetten ajánlják az orrot és a szájat egyaránt eltakaró maszk viselését. A direktor hozzáfűzte: minden munkatársuk, aki a közönségforgalmi tereken szolgálatot teljesít és kapcsolatba kerül a nézőkkel, megkapta a koronavírus elleni oltást. A mai napon a társulat átoltottsága közel 70 %-os.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..