home 2024. június 13., Antal napja
Online előfizetés
Ötvenéves érettségi találkozó
(T. T.)
2014.06.11.
LXIX. évf. 24. szám
Ötvenéves érettségi találkozó

Szombaton a szabadkai Svetozar Marković Gimnázium épülete előtt találkoztak azok az egykori diákok, akik ötven évvel ezelőtt, 1964-ben végezték el az akkor még Moša Pijade nevét viselő középiskolát.

Az egykor huszonkét tagú IV. a osztályból tizenöten jelentek meg a találkozón. Egykori osztályfőnökük, Mészáros Mária sajnos elhunyt, de tiszteletbeli osztályfőnökük, dr. Bede Béla tiszteletét tette az eseményen. Az egykori diákok úgy határoztak, hogy elhunyt tanáraik és osztálytársaik tiszteletére ezentúl a közelmúltban leleplezett

Kosztolányi-szobornál helyezik el az emlékezés virágait. Az érettségi találkozó osztályfőnöki órával folytatódott, majd az egyik étteremben fejeződött be. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..