home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Ötletes, színes sulibörze Zentán
Fehér Márta
2023.09.14.
LXXVIII. évf. 37. szám
Ötletes, színes sulibörze Zentán

Palacsinta sült, zene csendült, ecset siklott a vásznon — megannyi vonzó programot talált ki az 1. Suli-expón bemutatkozó 20 középiskola a megjelent mintegy 800 nyolcadikosnak és kísérőiknek.

Köszöntő beszédet Czegledi Rudolf, Zenta polgármestere, Szakállas Zsolt tartományi oktatási titkár, Vicsek Annamária oktatási államtitkár és Fremond Árpád, a Magyar Nemzeti Tanács elnöke mondott. A középfokú tanulmányaikra készülő diákok első kézből juthattak információhoz a vajdasági középiskolák szakkínálatairól, oktatási feltételeiről.

A rendezvényt a Magyar Nemzeti Tanács szervezte, a házigazda a zentai önkormányzat volt, akárcsak az előző napi 7. Eduexpónak, melyen az itthoni felsőoktatási továbbtanulási lehetőségekkel ismerkedhettek meg a végzős középiskolások.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..