home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Őszi vásár Palicson
Hodolik Boglárka
2022.11.05.
LXXVII. évf. 44. szám
Őszi vásár Palicson

Szombat délelőtt vidám hangulatú vásárral telt meg a palicsi Magyar Művelődési Központ. Szülők és gyerekek kiállítóként és nézelődőként is részt vettek a rendezvényen. A jó hangulatú eseményt a portékák mellett kézműves foglalkozások is színesítették.

– Őszi vásár címmel szerveztünk meg a rendezvényt, ami három részből áll: a kézművesek kiállítása, használt gyerekruhák és játékok kínálata és kézműves foglalkozások. Az idén februárban birtokba vett palicsi Magyar Művelődési Központot szeretnénk minél több tartalommal megtölteni, és minden korosztályt megszólítani. Az idősebbek számára október közepén szerveztük meg a XVI. Kárpát-medencei Népdalkör Találkozót, illetve november végén Katalin-napi bálunk lesz. A gyerekeknek már tartanak a foglalkozások: néptánc, népi éneklés, rajz szakkör, heti rendszerességgel kézműves szakkör és játékos gyerektorna. Ez alkalommal a szülők korosztályát is sikerült becsalogatni az épületbe, és nekik is szeretnénk majd olyan tartalmakat létrehozni, ami őket is vonzza, például hölgyek számára torna is van októbertől. Az igényekhez igazodva tervezünk újabb programokat indítani. Örülnénk, ha minél többen megismernék ezt a helyet és ellátogatnának a rendezvényeinkre – mondta el Csiszár Molnár Anna, a Palics Magyar Művelődési Egyesület elnöke.

A szervezők remélik, hogy az eseményeik elnyerik az érdeklődők tetszését és visszatérő látogatók lesznek a későbbiekben.

Fényképezte: Hodolik Boglárka

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..