home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Őszi találkozó Zentán
(Tha)
2022.10.17.
LXXVII. évf. 41. szám
Őszi találkozó Zentán

A hétvégén Zentán, a Thurzó Lajos Általános Iskolában megtartották a sajátos nevelési igényű vajdasági diákok hagyományos, 17. Őszi Találkozóját. Az összejövetelre az iskola diákjai és a helybeli Kéz a Kézben Értelmi Fogyatékosok és Segítőik Civil Szervezete tagjai mellett a tartomány 12 településéről érkeztek gyermekek, illetve a velük foglalkozó pedagógusok.

A rendezvény, melynek célja, hogy sajátos nevelési igényű tanulók sikerélményekkel gazdagodjanak és növekedjen az önbizalmuk, a Magyar Nemzeti Tanács jóvoltából valósulhatott meg. A jelenlévők versekkel, tánccal, énekkel, színpadi jelenettel mutatkoztak be, az őszi témájú képzőművészeti alkotásaikból pedig kiállítás nyílt. A program végén az esemény résztvevői a zentai Midnight Tánccsoport fellépését nézték meg.

Lehetőség nyílt arra is, hogy a tanárok Oláj Ibolya tanítónőnek, a találkozó főszervezőjének a vezetésével beszélgetést folytassanak az általuk alkalmazott módszerekről és az oktatás során jelentkező gondokról.

A szervezők az MNT ajándékával kedveskedtek a diákoknak és a pedagógusoknak.

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..