home 2024. február 23., Alfréd napja
Online előfizetés
Ősz Palicson
2023.10.02.
LXXVIII. évf. 39. szám
Ősz Palicson

Képzőművészeti pályázat általános és középiskolás diákoknak

A Palics Magyar Művelődési Egyesület a Pavafo Egyesülettel együttműködve és Szabadka Város támogatásával képzőművészeti pályázatot hirdet iskolások számára. A pályázatra a következő korosztályok jelentkezését várjuk:

  • általános iskola I. és II. osztálya
  • általános iskola III. és IV. osztálya
  • általános iskola V. és VI. osztálya
  • általános iskola VII. és VIII. osztálya
  • középiskolások

Minden korosztályban értékes díjakat osztunk ki. A díjazott munkákból kiállítást szervezünk a palicsi Magyar Művelődési Központban, valamint az összes beérkező pályamunka megtekinthető lesz a Palics Magyar Művelődési Egyesület és a Pavafo Egyesület online felületein.

 

  • Tudnivalók:

A rajzok bármilyen technikával készülhetnek, egyetlen kikötés az alkotások mérete, amely nem lehet nagyobb A4 méretnél (210 x 297 mm). A rajzokhoz írásban kérjük mellékelni a szerző adatait. Minden pályamunka esetében kérjük feltüntetni a gyermek nevét, iskoláját, osztályát, valamint a felkészítő pedagógusának nevét és elérhetőségét.

Egy pályázó egy alkotással pályázhat!

A képzőművészeti alkotásokat postán vagy személyesen kell eljuttatni a határidőig a palicsi Magyar Művelődési Központba (postacím: Mađarski kulturni centar, Bohinjska 11, 24413 Palić).

A pályázat beküldésével a szerzők hozzájárulnak ahhoz, hogy a pályaművet ellenszolgáltatás nélkül felhasználjuk és kiállítsuk a művelődési házban.

Beérkezési határidő: 2023. október 20., péntek

  • Eredményhirdetés:

Az ünnepélyes eredményhirdetésre és a díjazott munkákból szervezett kiállítás megnyitójára 2023. október 25-én, szerdán 16.30 órától kerül sor a palicsi Magyar Művelődési Központban, melyet a Napsugaras ősz c. alkalmi műsor követ.

Mindenkinek örömteli alkotást kívánunk!

A szervezők nevében: Csiszár Molnár Anna

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..