home 2023. június 04., Bulcsú napja
Összetartozunk, számon tartalak!
Martinek Imre
2019.05.28.
LXXIV. évf. 21. szám
Összetartozunk, számon tartalak!

A fenti elnevezéssel intézett felhívást a napokban a budapesti székhelyű Háló (teljes nevén: Katolikus Közösségek Kárpát-medencei Hálózata) a trianoni szétszabdaltatás 99. évfordulóján.

Mint megtudtuk, a Kárpát-medencei magyar anyanyelvű keresztény közösségek összefogását, támogatását és segítését önnön legfőbb feladatának tekintő magyar alapítású mozgalom ezen felhívása is a határok innenső és túlsó oldalain élő mindannyiunk felé irányul. Hirdetve és tényleges cselekvésre buzdítva, keressük fel egymást! Telefonon és/vagy a világháló kínálta lehetőségekkel élve. A határtalan szeretet hangján fonva tele a Kárpát-medencét, szellemi és fizikai jelenlétünkkel is erősítve ezáltal nemzettársainkat. Emberi hangon szólva fejezve ki egymás iránt nemzeti együvé tartozásunkat.

További vonatkozó részletek a www.halo.hu oldalon, illetve a közösségi portál alábbi eseménycímén https://www.facebook.com/events/2285116095060118/ találhatók.

A plakát fotóját a Háló munkatársai készítették

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Felhívás rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!
E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..