home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Összeomlott egy bevásárlóközpont Oroszországban
(—)
2015.03.18.
LXX. évf. 11. szám
Összeomlott egy bevásárlóközpont Oroszországban

Az oroszországi Kazanyban kigyulladt, majd összeomlott egy bevásárlóközpont. A súlyos balesetben harminc ember halt meg.

A tűz az első emeleten található kávézóból indult. Az orosz hatóságok az első öt áldozatot azonnal megtalálták, huszonöten azonban a romok alatt rekedtek. Az orosz mentőcsapatok vezetője közvetlenül a tragédia után kijelentette, hogy nincs remény további túlélők megtalálására. A tűzesetben a halálos áldozatokon kívül összesen negyvenen sérültek meg, nagyjából kétszáz embert pedig még idejében evakuáltak. A szerencsétlenség idején több mint hatszázan tartózkodtak az épületben. A baleset okának felderítésére az orosz hatóságok vizsgálatot indítottak, mivel egyelőre nem lehet pontosan tudni, hogyan keletkezett a tűz. 

(Fotó: FONET)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..