home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Örömszerző meglepetést rendeztek a gyerekeknek
Borbély Tivadar
2020.06.03.
LXXV. évf. 23. szám
Örömszerző meglepetést rendeztek a gyerekeknek

A márciusban kihírdetett rendkívüli állapot – az időseken kívül - nagy mértékben megviselte a szülőket és a gyerekeket is. Több mint két hónapig nem lehetett óvodába, iskolába menni, Így a legkisebbek és a legfiatalabbak nem találkozhattak a társaikkal, az óvónénikkel és a tanítónénikkel sem.

Hogy örömet szerezzenek a gyerekeknek, akiknek a legjobban hiányoztak a óvónők, a muzslyai Hőfehérke Óvoda nagycsoportos növendékeinek szülei egy olyan ötlettel álltak elő, hogy egy családi házban megrendezett hétvégi társalgás alatt meglepetést szerveznek nekik.

Amint Szitás Magdolna és Juhász Brigitta óvónők megjelentek a ház kapujában, a legkisebbek futva szaladtak elébük, jó szorosan átölelték őket, közben hangosan kiáltották a nevüket.

A végtelen boldogság és a szeretet ragyogott a mosolyukról.


 Fotók: Facebook

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..