home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Öröm a gyermekszívekben
(T. T.)
2010.12.15.
LXV. évf. 50. szám
Öröm a gyermekszívekben

A Kolevkába futva érkeznek a MikulásokAz idén immár tizedik alkalommal keltek útra a hajdújárási, noszai, királyhalmi és ludasi Mikulások, hogy édességet és almát tartalmazó Mikulás-csomaggal örvendeztessék meg a gyerekeket. Persze a felnőttek sem szomorkodhattak, hiszen egy-egy szem cukork...

A Kolevkába futva érkeznek a Mikulások

Az idén immár tizedik alkalommal keltek útra a hajdújárási, noszai, királyhalmi és ludasi Mikulások, hogy édességet és almát tartalmazó Mikulás-csomaggal örvendeztessék meg a gyerekeket. Persze a felnőttek sem szomorkodhattak, hiszen egy-egy szem cukorka mindenkinek jutott.
A harminc tagot számláló, fiatalokból és idősebbekből álló piros ruhás, piros sapkás, fehér szakállú társaság először a szabadkai Kolevka gyermekotthont kereste fel, és harminchét, édességgel és ruhaneművel teli csomagot osztott szét a gyermekek között. Mint ahogy ilyenkor lenni szokott, az otthon lakói vidám kis műsorral kedveskedtek vendégeiknek, azok pedig a csomagosztás után elérzékenyülten és fájó szívvel búcsúztak el a csöppségektől. A belvárosban tett röpke séta befejeztével néhány támogatót is ajándékkal leptek meg a Mikulások, majd a népes társaság útja a hajdújárási, a noszai és a királyhalmi óvodákba és iskolákba vezetett. A diákok kétszeresen is örültek a messziről jött embereknek: cukorkát kaptak, és még a tanórából is sikerült lefaragniuk néhány percet. Az említett településeken sem maradtak édesség nélkül a támogatók, a körút végén pedig a hajdújárási Lurkóház gyermeki részesültek ajándékcsomagban. A tartalmas nap Mikulás-diszkóval zárult, kicsi és nagy, fiatal és idős egyaránt jól érezte magát a buliban. Begovics János főmikulás megköszönte a segítségét mindazon intézményeknek, köz- és magánvállalatoknak, magánszemélyeknek, akik a gazdasági válság ellenére is szívügyüknek tekintették a Mikulás-futást, és támogatásukkal hozzájárultak ahhoz, hogy öröm költözzön a gyermekszívekbe.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..