home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Önzetlenségből kitűnőre vizsgáztak  
2023.03.22.
LXXVIII. évf. 12. szám
Önzetlenségből kitűnőre vizsgáztak  

A nagybecskereki Josif Marinković Zenei Középiskola diákparlamentje a sikeres koncertek szervezéséről ismert. A rendezvények közönségének adományaiból összegyűlt pénzt az iskola udvarában lévő padok javítására szánták, valamint a tanév végén egy operaszínházi előadást szerettek volna megnézni Belgrádban. A diákparlament azonban úgy döntött, mindkét koncert bevételét humanitárius célra fordítják.


Slavica Stojanov felvétele 

Megállapodtak, hogy a mintegy 58 000 dinárt a helybéli Páger Anita gyógykezelésére ajánlják fel, akinek összesen 16 millió dinárra lenne szüksége az előtte álló műtéthez, mely hozzásegíthetné, hogy a 2018-ban történt balesete után talpra álljon és ismét járni tudjon.

A tervezett színházlátogatás költségét a diákok szülei állják, akik nagyon büszkék gyermekeik kezdeményezésére.

Páger Anitának még viszonylag sok pénz hiányzik a műtéthez, melynek a tervezett időpontja közeledik, ezért felhívják a nemes lelkű emberek figyelmét, hogy lehetőségeikhez mérten segítsenek a fiatal lánynak.

Kapcsolódó cikkek
Közlemény
Összegyűlt a pénz Páger Anita műtétjére
2023.09.01.
LXXVIII. évf. 35. szám
Páger Anita Facebook-bejegyzésében közölte, összegyűlt a pénz a műtétjére.  A további rehabilitációhoz sz…
Bővebben
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..