home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Önkéntes véradás Magyarkanizsa községben
Hét Nap Online
2020.04.03.
LXXV. évf. 14. szám
Önkéntes véradás Magyarkanizsa községben

A Vöröskereszt magyarkanizsai szervezete április folyamán több helyszínen is önkéntes véradási akciót rendez.

A koronavírus miatt kialakult rendkívüli helyzet és a szerbiai egészségügyi rendszerre nehezedő nyomás még indokoltabbá teszi, hogy minél többen csatlakozzanak a véradási akcióhoz.

Cseszkó Mónika, a magyarkanizsai Vöröskereszt titkára:
„A Vöröskereszt aktivistái minden helyszínen biztosítani fogják a járványügyi előírások szigorú betartását, védve a véradók egészségét, ezért arra kérünk minden, már 18 évet betöltött felnőttet, aki nem szenved semmilyen krónikus betegségben, hogy bátran jelentkezzen önkéntes véradónak! A véradás fontossága egy ilyen járványügyi helyzetben, mint a koronavírus okozta világ méretű pandémia, még sokkal jobban felértékelődik. Nagy szeretettel és odafigyeléssel várjuk a régi véradóinkat és fiatalokat, első véradókat is, akik ilyen módon is hozzá tudnak járulni az egészségügyi ellátó rendszer működéséhez."

Helyszínek és időpontok:
Horgos (Művészetek Háza): 2020. 04. 07. (kedd), 08,00—10,00 óra
Oromhegyes (helyi közösség épülete): 2020. 04. 08. (szerda), 08,00—10,00 óra
Magyarkanizsa (CNESA OMI épülete): 2020. 04. 15., 22. és 28., 08,00—10,00 óra

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..