home 2024. április 30., Katalin napja
Online előfizetés
Így kerek a világ, velük
2023.12.04.
LXXVIII. évf. 48. szám
Így kerek a világ, velük

December 3-a, a fogyatékossággal élő emberek világnapja alkalmából szervezte meg a 17. Velük Kerek a Világ elnevezésű ünnepi rendezvényt a Magyarkanizsa Községbeli Szociális Védelmi Szolgáltató Központ és az Együtt Veled Értelmi és Testi Fogyatékosok Érdekeit Védő és Segítő Egyesület. Ennek alkalmából a CNESA előcsarnokában kiállítás nyílt a középsúlyos és súlyos fogyatékkal élőkkel foglalkozó napköziotthon, a Fény-Bárka támogatására a Vajdasági Képzőművészeti Kör alkotásaiból. A látogatókat-vásárlókat 2024. január 9-éig várják.

Az Együtt Veled egyesület tagjaival a magyarkanizsai adventi vásárban is találkozhatnak. December 8-án, pénteken késő délután a Jó Pásztor Testvérek Rendházzal együttműködve a gyertyakészítés művészetébe avatják be az érdeklődőket a valamikori biztosító helyiségében.

Fényképezte: Puskás Károly

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..