home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Így játszik egy titkos favorit?
Tóth Tibor
2016.06.14.
LXXI. évf. 23. szám

F-CSOPORT, 1. FORDULÓ: PORTUGÁLIA–IZLAND 1–1 (1–0)

F-CSOPORT, 1. FORDULÓ

PORTUGÁLIA–IZLAND 1–1 (1–0)

Saint-Étienne, Geoffroy Guichard Stadion, 38 742 néző. Vezette: Cakir (török).

Gólszerző: Nani (31.), ill. B. Bjarnason (50.)

PORTUGÁLIA: Rui Patrício –  Vieirinha, Ricardo Carvalho, Pepe, Guerreiro – Joao Mário (Quaresma, 76.), Danilo Pereira, André Gomes (Éder, 84.) – Nani, Joao Moutinho (Renato Sanches, 71.), Cristiano Ronaldo. 

IZLAND: Halldórsson – Saevarsson, Sigurdsson, Árnason, Skúlason – Gudmundsson (E. Bjarnason, 90.), Gunnarsson, G. Sigurdsson, B. Bjarnason – Sigthórsson (Finnbogason, 80.), Bödvarsson. 

Az Eb-újonc Izland nagy meglepetésre pontot csent az egyik titkos favoritnak számító portugáloktól. Izlandi helyzettel találkozott a mérkőzés, de ezt követően a portugálok vették át a kezdeményezést, és több alkalommal is veszélyeztették az izlandi kaput. Egyik helyzetből Naninak sikerült értékes ítenie, így egygólos portugál előnnyel mentek pihenőre a csapatok. A második félidő első helyzete is a szigetországiak előtt adódott, de ezúttal gólt értek el, miután Bjarnasonra nem figyeltek a védők, ő pedig közelről kiegyenlítette az állást. A mérkőzés végéig az izlandiak főleg védekeztek, de a kínálkozó lehetőségeket a portugálok nem használták ki, így megszületett az Eb eddigi legnagyobb meglepetése.

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..