home 2024. május 04., Mónika napja
Online előfizetés
Évértékelés és a feladatok megfogalmazása
2023.12.29.
LXXVIII. évf. 52. szám
Évértékelés és a feladatok megfogalmazása

A Vajdasági Magyar Szövetség közel 300 fős testülete, a tisztségviselők fóruma Pacséron értékelte az idei év teljesítményét és fogalmazta meg a feladatokat az előttük álló időszakra – tette közzé a közösségi médiában dr. Pásztor Bálint, a VMSZ megbízott elnöke.

A VMSZ az elmúlt évtizedek legnehezebb időszakában talpon maradt, a közösség tagjai támogatásának köszönhetően politikailag megerősödött és a szerbiai, meg a vajdasági politikai szintér megkerülhetetlen tényezője továbbra is – olvasható a Ki, ha nem a VMSZ?! címet viselő bejegyzésben, amely azzal folytatódik, hogy 2024-ben a választási program megvalósításán dolgoznak majd. Emellett megtartják a tisztújító közgyűlést, méltó módon megünnepelik majd a párt 30. születésnapját, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy az önkormányzati választásokon tovább erősödjenek.  

Dr. Pásztor Bálint hozzáteszi, a bizalomért minden nap meg kell küzdeni, a munkatársaival és a párt segítőivel továbbra is egységesen és kitartóan fognak a célok éléréséért dolgozni.

Szöveg és fotók forrása: Dr. Pásztor Bálint Facebook-oldala

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..