home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Évadzáró a versmondóknál
B.V.
2023.06.13.
LXXVIII. évf. 24. szám
Évadzáró a versmondóknál

Nemrégiben évadzárót tartottak Magyarkanizsán, a Cnesa Oktatási és Művelődési Intézményben a versmondó szakkör tagjai. A műsort az elmúlt egy évben megtanult versekből állították össze.

A szakosztály csoportvezetője Ábrahám Gréta, aki elmondta, lassan egy éve hat felső tagozatos diákkal és egy alsós gyermekkel foglalkozik.  

A Cnesa első alkalommal szervez színjátszó tábort július 3-a és 14-e között, hétköznapokon 9-től 13 óráig, felső osztályokba járó tanulók számára.  Ábrahám Gréta és Rókus Zoltán vezetésével a színészmesterség alapjait tanulhatják meg az érdeklődők, és improvizációs gyakorlatokat végeznek majd.  

Jelentkezni június 20-áig lehet a 063/545386-os telefonszámon. További információk a Cnesa Facebook oldalán találhatók.

A versmondók tevékenységéről hamarosan bővebb beszámolót is olvashatnak a Hét Nap gyermekrovatában.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..