home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Évadzáró
2009.06.17.
LXIV. évf. 24. szám
Évadzáró

Folyik a munkaA szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központban működő Aranykapu játszóház a közelmúltban tartotta meg évadzáró rendezvényét. Az év folyamán a játszóházban a kisgyermekek szüleikkel, nagyszüleikkel voltak jelen a foglalkozáson.A kicsik bemutatták a játszóházban megtanult népi...

Folyik a munka

A szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központban működő Aranykapu játszóház a közelmúltban tartotta meg évadzáró rendezvényét. Az év folyamán a játszóházban a kisgyermekek szüleikkel, nagyszüleikkel voltak jelen a foglalkozáson.
A kicsik bemutatták a játszóházban megtanult népi gyermekjátékokat, mondókákat, énekeket, és szüleikkel közösen vettek részt a műhelymunkában.
A foglakozást vezető Brezovszki Tamara és Baranyi Annamária megköszönte, hogy egész évben rendszeresen látogatták a gyermekek a játszóházat, és
emlékeztettek rá, hogy augusztus végén a X. Interetno fesztivál ideje alatt ismét találkozhatnak Szabadka főterén.
A Népkörben szeptembertől várják a játszani vágyó kicsinyeket.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..