home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Év sportolója választás, Zenta
Tóth Tibor
2019.12.30.
LXXIV. évf. 52. szám
Év sportolója választás, Zenta

 2019. december 27-án kihirdették az év legjobb zentai sportolóit

A kategóriánként győztesek, olimpiai sportágak, fiatalabb pionírok, lányok: Kelemen Panna (3. hely a mini kajak ligában). Fiúk: Pék Zalán (birkózás, 3. hely a Balkán-bajnokságon).

Pionírok, lányok: Világos Adriana (atlétika, 1. hely a Balkán-bajnokságon). Fiúk: Vámos Antal (birkózás, 2. hely a Balkán-bajnokságon).

Serdülők, lányok: Gyalús Luca (birkózás, 1. hely az országos bajnokságon). Fiúk: Vuković Mario (birkózás, 1. hely a Balkán-bajnokságon).

Juniorok, lányok: Nagy Mélykúti Elizabetta (kajak, 1. hely az országos bajnokságon). Fiúk: Katona Ádám (birkózás, 1. hely az országos bajnokságon).

Fiatalabb felnőttek, lányok: Barta Éva (kajak, 2. hely az országos bajnokságon). Fiúk: Subotić Marko (kajak, 9. hely a maratoni Európa-bajnokságon).

Felnőttek, nők: Fenyvesi Abigél (1. hely az országos bajnokságon). Férfiak: Almási Bence (birkózás, 1. hely az országos bajnokságon).

Nem olimpiai sportágak, pionírok: Sarnyai Dominik (kick-box, 3. hely az országos bajnokságon).

Serdülők, lányok: Blaskó Zsanett (kick-box, 1. hely az országos bajnokságon). Fiúk: Sarnyai Dániel (kick-box, 1. hely az országos bajnokságon, ezüstérem a Világkupán).

Felnőttek: Kéri Valentina (kick-box, 1. hely az Európa Kupán).

Legjobb csapat: zentai Budo Klub (kick-box).

Kiscsapatok: Női felnőtt kajak négyes (1. hely az országos bajnokságon).

Legjobb edző: Balo Petar (birkózás).

Csapatsportágak legjobbja: Zenta Labdarúgóklub (ifik, 1. hely a községközi ligában).

Különdíjak: Zsemberi János, TSC Labdarúgóklub, Györe László, Szabó Szebasztián, Nemes Viktor, Nemes Máté, Dr. Surján Gusztáv (munkássport, 1. hely 3000 méteren a Munkásolimpián), Bálint Attila (munkássport, 1. hely 5000 méteren a Munkásolimpián), Burány Mária Terézia (munkássport, 1. hely teniszben a Munkásolimpián), Linea Szertornaklub, Zenta Röplabdaklub, Zentai Atlétikai Bírók Egyesülete (fennállásának 70. évfordulója).


Tekintse meg az íráshoz kapcsolódó képgalériát is!▼

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..