home 2024. május 08., Mihály napja
Online előfizetés
Értesítés
(—)
2013.04.10.
LXVIII. évf. 15. szám

Szabadka Város Közigazgatási Hivatala április 8-ától (hétfőtől) fogadja a támogatott energiafogyasztói státus elnyerésére irányuló kérelmeket, aminek alapján bizonyos mennyiségű elhasznált villanyáram és gáz havi díja csökkenthető...

A támogatott energiafogyasztókról szóló kormányrendelet (az SZK Hivatalos Közlönyének 27/2013 száma) és a Szabadka Város közigazgatási Hivataláról szóló rendelet 30. szakaszának 1. bekezdése 14. pontja (Szabadka Város Hivatalos Lapjának 6/2010 száma) alapján Szabadka Város Közigazgatási Hivatalának vezetője értesíti a Szabadka Város területén élő polgárokat (háztartásokat), hogy Szabadka Város Közigazgatási Hivatala április 8-ától (hétfőtől) fogadja a támogatott energiafogyasztói státus elnyerésére irányuló kérelmeket, aminek alapján bizonyos mennyiségű elhasznált villanyáram és gáz havi díja csökkenthető, a támogatott energiafogyasztókról szóló kormányrendelet (az SZK Hivatalos Közlönyének 27/2013 száma) értelmében.
A kérelmeket a Szabadkai Város Közigazgatási Hivatalának helyiségeiben lehet átadni, az Ügyfélszolgálat 3. és 4. számú ügyfélpultjánál és a helyi hivatalok irodáiban, a megszokott munkaidőben.
A kérelemhez az alábbiakat kell mellékelni:
1. Bizonyíték az egy háztartásban élők számáról, nevekkel és személyi számokkal (születési és házassági anyakönyvi kivonatok, két tanú hitelesített nyilatkozata).
2. Bizonyíték a családtagok havi jövedelméről és bevételeiről.
3. A kérelmező lakhelye és születési helye szerinti ingatlan-nyilvántartó szolgálat igazolása a tulajdonában lévő ingatlanokról és az azokból származó jövedelmekről.
4. Bizonyíték annak az ingatlannak a tulajdonjogáról, amelyben a család él.
5. Az adóhivatal igazolása arról, hogy a kérelmező rendelkezik-e adóköteles vagyontárggyal.
6. Bizonyíték lakás/ház bérléséről.
7. A lakcímre címezett legutóbbi villany-, illetve gázszámla
Azokat a feltételeket, amelyek alapján a támogatott energiafogyasztók villany-, illetve gáztámogatásra jogosulnak, a támogatott energiafogyasztókról szóló kormányrendelet írja elő, amely az értesítés részét képezi.
A kormányrendelet szövege, a támogatott energiafogyasztókról szóló kormányrendelet alkalmazására vonatkozó magyarázat és a kérelem szövege a Szabadka Város területén hivatalos használatban levő nyelveken letölthető az önkormányzat www.subotica.rs honlapjáról, illetve beszerezhető a Közigazgatási Hivatal Ügyfélszolgálatában, a helyi közösségekben és helyi hivatalokban.
Ušumović Davčik Marija okl. jogász,
a Közigazgatási Hivatal vezetője

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..