home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Érmek sokasága a Spartacus kerékpározóinak
(T. T.)
2015.06.17.
LXX. évf. 24. szám

A Spartacus Kerékpárklub tagjai az elmúlt hétvégén a szegedi és a šidi versenyen szálltak nyeregbe. A Csongrád megyek székhelyén megtartott, 7. Fekete Lajos emlékversenyen 19 csapat 88 versenyzője vett részt.

A fiatalabb serdülők mezőnyében Tóth Martin diadalmaskodott, aki a 8,7 km-es távot 13 perc 35 másodperc alatt teljesítette. A szabadkaiak közül még öten kerültek a legjobb tíz közé: Marko Bajić 4., Kulcsár Ákos 6., Fodor Teodor 7., Dino Avdić 8., Luka Išpanović pedig a 9. helyen ért célba. A serdülők mezőnyében Kulcsár Dávid harmadikként ért célba a 18,6 km-es távon, Pavle Mandić az 5., Nikola Skelić pedig a 7. helyen végzett. Az ifjúsági korosztályúak szintén 18,6 km-t hajtottak, ebben a mezőnyben Dimitrije Đolai Žarković 2., Dario Nimčević 5., Fekete András pedig 8. helyezést ért el. Az elit mezőnyben Milan Dragojlović 29:43-as idővel ezüstérmet szerzett a 18,7 km-es távon.

Šid városában a szerbiai kupa futamaira került sor. A serdülők mezőnyében (31 km) Kulcsár Dávid a 8., Nikola Skelić pedig a 16. helyen ért célba. Az ifik között (65 km) Dimitrije Đolai Žarković szerezte meg a győzelmet, Fekete András 6., Dario Nimčević pedig 7. helyezést ért el. Csapatban a Spartacus az első helyen végzett. A fiatalabb serdülők (21 km) mezőnyében Tóth Martin vitte el a pálmát, Marko Bajić 5., Kulcsár Ákos 8., Fodor Teodor pedig 12. lett.

Kasza Gábor a 150 km hosszúságú sarajevói Grand-Prix versenyen lépett fel, ahol a száz versenyző közül a kiváló, 6. helyen ért célba. Gábor már a bakui Európa Játékokon tartózkodik, ahol az országúti versenyen és az időfutamban áll rajthoz.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..