home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Érmek a tartományi és az országos bajnokságokon
Tóth Tibor
2023.07.05.
LXXVIII. évf. 27. szám
Érmek a tartományi és az országos bajnokságokon

A Spartacus kerékpározói sikeres időszakot tudhatnak maguk mögött. Az Erdővégen megtartott országos időfutam-bajnokságon Perčić Nikolina megnyerte a serdülő lányok 10 km-es versenyét, míg a fiúk mezőnyében (szintén 10 km) Vuk Trišić a 2., Perčić Ivan az 5., Nikola Vujković Lamić pedig a 8. helyen végzett.

A Masters C kategóriában Kőrösi Miklós a 7. helyen ért célba. A szintén Erdővégen megrendezett vajdasági időfutam-bajnokságon Perčić Nikolina aranyérmet szerzett, Trišić a 2., Perčić Ivan az 5., Vujković Lamić a 7. helyen zárt, Kőrösi pedig saját kategóriájában bronzérmet nyert. A Beranovacon megtartott országúti országos bajnokságon Perčić Nikolina a serdülő lányok között (36,4 km) a 4. helyen ért célba, a serdülők mezőnyében (79,1 km) Trišić az 5., Vujković Lamić a 6., Perčić Ivan a 7. helyen végzett. A Trišić, Vujković Lamić, Perčić alkotta serdülőegyüttes csapatban országos bajnoki címet szerzett. A szlovéniai Novo Mestóban megrendezett nemzetközi versenyen Perčić Nikolina, Perčić Ivan és Vuk Trišić a válogatott színeiben állt rajthoz.

Fotók: Spartacus Kerékpárklub

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..