home 2024. október 18., Lukács napja
Online előfizetés
Érmek a Balatonról
Tóth Tibor
2024.07.04.
LXXIX. évf. 27. szám
Érmek a Balatonról

A Palicsi Vitorlásklub versenyzői kiválóan szerepeltek a Magyarországon megtartott Balaton Yacht Club Kupán, melyen Ilca 4 és Ilca 6 hajóosztályban zajlottak a küzdelmek.

A változó szélerősség – első nap 10 m/s, másodikon 7 m/s, harmadikon 5 m/s erősségű szél fújt – kedvezett a palicsiaknak, és három dobogós helyezéssel tértek haza a Balatonról. Boja Krisztina Ilca 6 hajóosztályban a lányok mezőnyében 1., összesítettben 2. helyen végzett, Nenad Zakić pedig ugyanebben az osztályban a 19 éven aluliak között a 3. helyen fejezte be a versenyt. Zakić összesítettben a 7., Dario Bešić a 13. helyen végzett, míg Molnár Bertalan az Ilca 4 hajóosztályban összesítettben 33.-ként zárta a versenyt.

Fotók: Palicsi Vitorlásklub

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..