home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
„…én is egy sugár vagyok!”
Tóth Lívia
2019.03.14.
LXXIV. évf. 11. szám
„…én is egy sugár vagyok!”

A fenti címmel tartottak ünnepi műsort március 13-án este Zentán, a Művelődési Házban az 1848/49-es magyar forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából.

A himnuszt a Cor Jesu Városi Kamarakórus adta elő, majd Czegledi Rudolf, Zenta község polgármestere mondott ünnepi beszédet. Az alkalmi programban fellépett az Ispiláng néptánccsoport és a Mécsvirág együttes (Baráth Hajnal Anna verséneklő, Krnács Erika előadóművész és Zsoldos Ervin verséneklő).

Az ünnepség előtt a Felsővárosi köztemetőben megkoszorúzták az 1848/49-es magyar forradalom és szabadságharc áldozatainak emléksírhelyét. A megemlékezés szónoka Pataki Tibor történelemtanár, a községi képviselő-testület alelnöke volt, közreműködött a zentai Délibáb Magyar Művelődési Egyesület.

A rendezvénysorozat fő szervezője és támogatója Zenta Község Önkormányzata és a Thurzó Lajos Művelődési-Oktatási Központ volt.

Herédi Krisztián felvételei

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..