home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Élő videós közvetítéssel és új rovatokkal várja hallgatóit a Petőfi Rádió
MTVA
2022.04.14.
LXXVII. évf. 15. szám
Élő videós közvetítéssel és új rovatokkal várja hallgatóit a Petőfi Rádió

Tavasszal a Petőfi Rádió reggeli műsora, a Petőfivel a reggel! is a megújulás jegyében folytatódik. A műsor jól ismert hangjai, Bekker Dávid, Nagy Natasa és Varga Gergő új témákkal és élő online közvetítéssel várják a hallgatókat.

Elindult a Petőfi Rádió ébresztő műsorának, a Petőfivel a reggel! mindennapos live streamje, amely minden hétköznap reggel 9 órától követhető, az egyes közvetítések újranézhetők a rádiócsatorna Facebook-oldalán.

További újdonság, hogy két új állandó rovat is bekerül a reggelbe. Keddenként a Noé Állatotthon egy képviselője érkezik a műsorba egy gazdára váró kisállattal, így népszerűsítve az állatörökbefogadást. Az első adásban egy Holle nevű mentett kiskutyával ismerkedhettek meg a nézők.

Csütörtökönként szintén egy új, különleges blokk várja a hallgatókat, amelynek keretében a Magyar Rekorddal együttműködve különleges találmányok feltalálói és rekorderek mesélnek nem mindennapi eredményeikről. A tudományos témák és az ismeretterjesztés mellett vidám, meghökkentő tartalmakkal is készülnek.

Petőfivel a reggel! – élőben, változatos témákkal és vendégekkel minden hétköznap reggel 6-tól 10 óráig!

A fotón egy róka látható az Andrássy úton az Állatok Világnapja alkalmából a Noé Állatotthon Alapítvány által szervezett felvonuláson és megemlékezésen. (Budapest, 2011. október 2.) MTI Fotó: Kallos Bea

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..