home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Ég a második gyertya a város adventi koszorúján
Tóth Lívia
2022.12.04.
LXXVII. évf. 48. szám
Ég a második gyertya a város adventi koszorúján

Zentán a karácsonyváró adventi programsorozat részeként a Városháza oszlopcsarnokában fellobbant a második gyertya is a város adventi koszorúján. A gyertyát Vreckó Ferenc atya, a helyi Páduai Szent Antal-templom plébánosa gyújtotta meg.  

Az alkalmi műsorban karácsonyi dalokkal fellépett a Pöndöly asszonykórus és az Ispiláng gyermek népdalkórus – mindkettő művészeti vezetője Tóth Rozália – és a Vadgesztenye citerazenekar Mihók Attila vezetésével.

A rendezvény szervezői, Zenta Község Önkormányzata, Zenta Község Idegenforgalmi Szervezete és a Thurzó Lajos Művelődési–Oktatási Központ, teával kedveskedtek a jelenlévőknek.

Fényképezte: Tóth Lívia

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..