home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
ÉLŐÚJSÁG VOLT TORNYOSON
(Tha)
2004.12.22.
LIX. évf. 51. szám
ÉLŐÚJSÁG VOLT TORNYOSON

A Fortuna szerepét magára öltő tornyosi kislány húzta ki a hetven ezer dináros fődíjat is(Szabó Attila fotója)December 15-én a helybeli Ady Endre Művelődési Egyesület szervezésében élőújságot tartottunk Tornyoson, amelyen akár háromszor is nyerhettek a nézők. Legalábbis azok, akik beküldték...

A Fortuna szerepét magára öltő tornyosi kislány húzta ki a hetven ezer dináros fődíjat is(Szabó Attila fotója)

December 15-én a helybeli Ady Endre Művelődési Egyesület szervezésében élőújságot tartottunk Tornyoson, amelyen akár háromszor is nyerhettek a nézők. Legalábbis azok, akik beküldték nyereményjátékunk szelvényeit.
A Hét Nap jelen levő újságíróit és munkatársait - Kókai Szilveszter igazgatót, Burkus Valériát, Perisity Irmát, Tóth Líviát, Franciskovity Olgát, Kovács Nándort, Tóth Tibort, dr. Baráti Józsefet és Szabó Attilát - Petrás Teodóra, a művelődési egyesület elnöke köszöntötte. Kókai Szilveszter üdvözlő szavai után Tóth Lívia, aki ezúttal a műsorvezető szerepét látta el, a színpadra szólította Matykó Árpádot, a tornyosi helyi közösség tanácsának elnökét. A rövid beszélgetésből kiderült, hogy a falu most éli meg a villamosítás második korszakát, az új trafóktól remélik ugyanis az áramellátás javulását. Megtudtuk azt is, hogy szélvédő sávként nyolcszáz fát ültettek el a település köré, s hogy a polgárok készülnek a karácsony megünneplésére, ami inkább lelkiekben nyilvánul meg, mint külsőségekben.
A műsorban felléptek az Ady Endre Művelődési Egyesület szakcsoportjai. A tamburazenekar és az asszonykórus, Tóth Ugyonka Frigyes vezetésével, vajdasági népdalcsokrot adott elő, amelyet a napokban elhunyt Varga Péter állított össze. A citerazenekar és az asszonykórus Krizsán Krisztián vezetésével szintén vajdasági népdalokkal lépett színre. Bemutatkozott a tamburazenekar is, valamint a néptáncosok, akik Lackó Illés koreográfiájában dél-alföldi táncokat roptak, a művészeti vezetőjük Krizsán Endre és Tóth Ugyonka Erika. Hallottunk még karácsonyi dalokat, Raffai Alexandra, Gere Rita és Boros Magdolna (a Dudás Kálmán vers- és prózamondó találkozó különdíjasa) verset mondott, Rózsa Márta pedig, aki a Kálmány Lajos mesemondó versenyen különdíjat érdemelt ki, népmesével lépett a közönség elé. Burkus Valéria és Perisity Irma egy-egy írását olvasta fel, dr. Baráti József pedig bűvészmutatvánnyal szórakoztatta a megjelenteket.
A programba beiktattuk a 7x7 elnevezésű nyereményjátékunk novemberi fordulójának húzását, majd egy újabb sorsolás következett, amelyen mindazok a szelvények vettek részt, amelyet a lezajlott hét fordulóban nem nyertek. Végül a Hét Nap és a helyi iparosok tombolatárgyai találtak gazdára.

A 7x7 nyereményjáték novemberi fordulójának nyertesei:
3 hónapos előfizetés a Hét Napra: Juhász Veronika (Törökfalu), Szőke Szabina (Szabadka), Buza Verona (Feketetó)
Hét Nap-os póló: Szalai Tóth Erzsébet (Bácsszőlős), Szabó Verona (Szabadka), Gulyás Irén (Csantavér)
10 000 dinár készpénz: Triznya Julianna (Zentagunaras)

A fődíj sorsolásának nyertesei:
Mosogató (Titan Promet, Zenta) - Lehócky Ibolya (Ada)
Vasaló (ENEF, Zenta) - Nagy Hajnal (Szabadka)
Mosdó (3 drb., Titan Promet, Zenta) - Plahi Erika (Szabadka), Raffai Piroska (Bácsszőlős), Huszák Szilvia (Tóthfalu)
Híváskijelzős hordozható telefon (2 drb., TV Shop) - Grubanov Martinek Emília (Szabadka), Bilicki László (Felsőhegy)
Vital Center konyhai robotgép (TV Shop) - Szabó György (Szabadka)
American Plate (TV Shop) - Tóth Piroska (Csóka)
Tomas porszívó (TV Shop) - Bíró Andrea (Horgos)
Sarokkád (Titan Promet, Zenta) - Heinrich József (Bácsszőlős)
Színes televízió (Phonex, Zenta) - Muci Szabolcs (Csantavér)
40 000 dináros vásárlási utalvány (PDN Corporation, Orom) - Kurfis Erzsébet (Kispiac)
70 000 dinár készpénz - Csipak József (Csóka)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..