home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Átütőerő nélkül
Tóth Tibor
2016.06.12.
LXXI. évf. 23. szám

B-CSOPORT, 1. FORDULÓ: Anglia–Oroszország 1:1 (0:0)

B-CSOPORT, 1. FORDULÓ


Anglia–Oroszország 1:1 (0:0)
Marseille, Stade Vélodrome, 62 343 néző. Vezette: Rizzoli (olasz).

Góllövők: Dier (73.), illetve V. Berezuckij (92.)

ANGLIA: Hart – Walker, G. Cahill, Smalling, Rose – Alli, Dier, Rooney (Wilshere, 78.) – Lallana, Kane, Sterling (Milner, 87.). 
OROSZORSZÁG: Akinfejev – Szmolnyikov, Ignasevics, V. Berezuckij,  Scsennyikov – Neustädter (Glusakov, 80.), Golovin (Sirokov, 77.) – Szmolov (Mamajev, 85.), Satov, Kokorin – Dzjuba. 

Az angol válogatott hiába játszott végig veszélyesebben, nyolcadik alkalommal sem nyerték meg első mérkőzésüket egy Európa-bajnokságon. Korábban megszokhattuk, hogy az angolok a nagy tornákon rendre gyenge játékot nyújtanak, és gyakran már a csoportmérkőzések után csomagolhatnak haza. Ezúttal viszont egy merőben más felfogásban pályára lépő angol együttest láthattunk, mely az első félidőben kilencszer vette célba az orosz kaput, igaz eredménytelenül. A folytatásban már az oroszok is jelezték, hogy a pályán vannak, többször is eljutottak az angol kapuig, a vezetést mégis a háromoroszlánosok szerezték meg Dier szabadrúgásgóljával. Az oroszok támadgattak ugyan az egyenlítésért, különösebb átütőerő nélkül, mígnem egy baloldali beívelésre Berezuckij ugrott a legmagasabbra és kiegyenlítette az állást.


A 2016-os labdarúgó-Európa-bajnokság menetrendje: http://goo.gl/nsrWEG

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..